Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade!

Älskade, kyss min rygg!
Jag kan för en liten stund få var trygg...
Älskade, nynna en sommarsång, låt dagen få bli lite extra lång!
Älskade, smek mig till en ny dimension kära du!
Gör det inte i morgon, gör det nu!
Älskade , tala om att du behöver mig,
Älska mig, älska mig!
Älskade väg mig lätt i dina händer
Gör det till dagen åter vänder...




Fri vers av Humlan77
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-14 16:32



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Gillas, kittlas..
mycket vackert....
applåder

kb
2010-07-15

  Anna*
Vackert som en ljum sommarvind med en vädjan om regn
2010-07-15

    ej medlem längre
Det måste ske nu, kan inte vänta till i morgon! Tack.
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Humlan77
Humlan77