Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vatten

Jag har ingen tyngd, jag har inga fötter
Jag är just nu inte sedd, jag är bara kallt vatten
Du vadar i mig
Du söker egen svalka
Du simmar i mig
Men jag är bara vatten, en våg i en ocean som vill äga ett namn...




Fri vers av Humlan77
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-09 16:49



Bookmark and Share


  Anna*
Mmm, sååå känslostarkt smärtsamt
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Humlan77
Humlan77