Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del II fristående fortsättning på "jag gav honom ett namn"


Pistolen var inte ens laddad

Så stal han mina ord
spelade rysk roulette
med det outhärdliga namn
jag funnit åt honom, namnet
som jag inte vågade uttala

pistolen var inte ens laddad
men min skräck var verklig

och han stal också mitt namn
gjorde mina ord till sina
mitt misstag, när jag
lät honom bära min hatt

han stekte falukorv till middag
jag var avlövad som en rese
en av de stora lönnarna
naken om sena hösten

rödaste löven föll på plåttaket

gråsparvarna i mitt kök
lockade mej gjorde mig
fri att önska något litet

men han ville utplåna mitt förflutna
han överskattade sin kraft och
sin makt över ting och tankar

så uppstod det onda vacuum i
mitt inre,som inte ens med
tankar kunde beröras
mina egna dagar och
mitt förflutna blev en

en avgrund

ett såll

hans namn var svart av hat














Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-01 16:12



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-07-02

  stenen/ Yv Ericsson
jag ser en ny Ingela. såå jäkla bra! tack! för man får läsa.
2010-07-01

  Catharina Edin VIP
Oj, intensivt och mycket laddat(!)
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP