Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Kärleksregn



  I ett regn av kärlek omfamnar jag världen

i en bön om godhet sorg och försoning

jag gråter min kärlek

i ett gnistrande regn av sanning och hopp

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-30 22:12



Bookmark and Share


  linkboy
rörande
2010-06-30

  Suzy med punkterna
Jag älskar regnet
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP