Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du visste ju

Du visste min älskade , vad som fanns bakom mina slöjor du kände ju min andning mot din själs hinna
Du visste ju min älskade, att jag går med nakna fötter även på okänd mark
Du såg mina vingars längtan
Och jag viskade ditt namn med fuktiga läppar alltid redo för en kyss
Du visste ju min älskade...men vet du nu?




Fri vers av Humlan77
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-01 08:03



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Det ÄR ju det som är så "knäppt" med dina
texter, man läser de inte bara, DE läser mig....
OJ; såååå bra......Du kan detta...fortsätt, Du är BRA,
på gränsen till bäst i denna formen av Poesi..
applåder☺☺☺☺☺☺

kb
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Humlan77
Humlan77