Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridens tankar

Har du fridens tankar för mig, då du besöker min trädgård?
Bär du källans vatten i ditt krus, vet du om hur innerligt välkommen du är till mitt hus?
Förlorade du en bit av din själ under vägens gång?
Vill du vila i min varma famn, jag kan nynna din älsklingssång
Borde vi fatta varandras händer och aldrig tappa taget?
Säg mig, är vår kärlek av det slaget?
Jag kan inte leva utan dig, säg bara en enda gång till att du älskar bara mig!




Fri vers av Humlan77
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-01 09:16



Bookmark and Share


  Anna*
Precis så borde det vara från båda hållen för att det ska fungera. Vackert!
2010-07-09

  Karl-Bo Lundstedt VIP
... kommentaren kom av sig....
stora karln sitter o grinar....
applåder o Bo-märke

bobo

kb
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Humlan77
Humlan77