Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda

Det ända vi gör är att blunda

Flyga iväg till en annan värld

Där ondska är på dina villkor

Där kärlek är enkelt

Drömmar




Fri vers av epic-fail
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-01 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

epic-fail
epic-fail