Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En udda verklighet

Min verklighet är min vardag
Jag vaknar upp, är med kompisar, går i skolan och somnar
Men allas verklighet är så udda
Verklighet är krig, hat, död och att bli sårad
Kärlek är ingen verklighet, det är en dröm
Vi alla drömmer om att bli älskade
Vi alla drömmer om att få älska någon
Jag tror att kärlek existerar men inte i vår verklighet
Det är en illusion som vi alla älskar
Vi kan älska flera stycken
Vi kan också sluta älska
Krig, hat, död och sårbarhet är verklighet
Krig har inget med kärlek att göra
Vi krigar för vi är egoistiska och giriga
Hat beror på osäkerhet
Död är en verklig verklighet som har mycket med kärlek att göra
Vi gör allt för våra nära och kära
Jag gör allt för dig
Sårad blir man varje dag av någon eller något
Verkligheten tar livet av oss




Fri vers av epic-fail
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-01 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

epic-fail
epic-fail