Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan värld

Jag ser folk som dansar och skrattar
Jag ser elefanter som pratar
Jag går på en väg som rör sig
Marken under mina fötter försvinner
Jag ramlar i den långe mannens famn
Det ända han gör är att le
Jag ser mat som äter sig själv
Människor som byter färg
Detta kan inte vara verkligt

Vakna upp




Fri vers av epic-fail
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-01 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

epic-fail
epic-fail