Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som ett svar
på vattnets vassa frågor

vi ser allt och ingenting

tre öppnade ögonblick
andas
utan att jag vet

upp och ner i grenarnas klor

två flätade nyckelben
knutna
utan att jag såg

djupt inuti din panna

ge skrivtecken
och du får nio vingar
att sprida över dina fingertoppar




Fri vers av himlens hemlighet VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-01 15:20



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt snyggt
2010-07-02

  willex VIP
helt obegriplig, men bra!
2010-07-01

  himlens hemlighet VIP
killekill!
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP