Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som gick naken ut på klipporna

Han gick sen, när jag var
bunden vid hans vilja där

som skulle jag vara

hans rygg

så hade jag sett det i drömmarna
en rygg som går bort från mig

det blev en vana, ingenting oväntat

mannnen som gick naken
ut på klipporna och åtrådde
det fria havet, havet sjöng nu

kanske var det sjöjungfrur han hörde

inga tankar om kärleken, om kvinnan
och barnet, men om vidder
om horisonten och de fria fåglarna

jag stod kvar på balkongen
med barnet på min arm

hans rygg






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-01 23:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek ter sig så olika...det är så jag tolkar. Tycker speciellt om:
"som skulle jag vara

hans rygg". Snyggt formulerat!
Känner smärta mellan raderna men även acceptans.
2010-07-02

  Catharina Edin VIP
'det blev en vana, ingenting oväntat', ser jag som det centrala. Förutsättningen att han ska vända ryggen.
Fin text och bild.
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP