Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med din musik

Med din musik i min själ älskade, blir dagen mjuk
Med din blick, dina lockar mot min kind är det möjliga allt
Och då du talar blir rytmen en samklang med min livsväg
Med din musik inuti mig , når jag solen utan att ens behöva stå på mina tåspetsar




Fri vers av Humlan77
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-02 14:21



Bookmark and Share


  Anna*
Å, så fint beskrivet!
2010-07-09

  Karl-Bo Lundstedt VIP
har hört något liknande om min musik...
men, det här var bättre.....
så ska musik vara.....
och du fångar det i flykten helt suveränt...

applåder☺☺☺☺♥♥


kb
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Humlan77
Humlan77