Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stol och en burk öl

in i rummet når
eftermiddagssol

dricker sällan säger mannen

dammet i luften

mannen sitter på en stol
långtråkig svett

han har ingen bil
kommer ingen vart

han har öl i en burk
en långtråkig ölburk

luften har stannat
i rummet är han

orörlig






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-03 11:43



Bookmark and Share


  Nanna X
Underbart fångat långtråkigt ögonblick! (kan ingen ge karln en spark nånstans?)
2010-07-03

  stenen/ Yv Ericsson
haha. sådana män "som sällan dricker..."
och inte har körkort..
är jävligt långtråkiga om dom stannar för länge..
skön text.
2010-07-03

  Catharina Edin VIP
Vilken skön illustration i bild och ord till termen 'långtråkig'! hahaha

Känner verkligen av ledan!
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP