Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan

Ge aldrig upp!
Lova mig det.
Sök med ljus och lykta
efter mig
och om ljuset brinner ut
och lyktan slocknar
kan du lysa väg med din klara själ
för där framme någonstans
finns jag

Och om du inte orkar gå längre
så bär jag dig
och om du inte orkar andas mer
så andas jag åt dig
men finn mig först..




Fri vers av Lindalou
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 20:46



Bookmark and Share


    Max Poisé
du är mitt ljus i mörkret
min dag i natten
du är helheten när världen bryts
e sköljande våg i värmen
ett berusande val i stunden
så skön och förlustande
att ett jag drunknar i en frigörande famn
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou