Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vekhet i själen

Med vekhet i själen
formas ansiktets
längtansögon

så tydligt för honom
som har avsikter
att kompensera
sin egen tomhet
med mina brister
för att ta kontroll

över sig själv

jag är en stege
den som klättrar
vinner och jag
är förloraren

fråga mig inte
efter min längtan
du ser rakt in
i mina ögon
och du vet vad du
kommer att göra




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-04 01:22



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Gav mig rysningar...såå bra skrivet
2010-07-04

  Catharina Edin VIP
Vilka spännande rader!
Detta är ett utsnitt - känner tydligt där finns något Före och något Efter och vill gärna läsa mer.
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP