Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du är där

Du är där
jag vet att du är där
väggarna har absorberat
dina färger, de skimrande

stanna där du är, rör dig inte
stolen du sitter i är helig nu

gränderna du vandrat genom
för att komma hit är färgade
av din utstrålning

och jag är helt betagen
i din doft







Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-04 22:28



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Minnenas heliga platser. Där tiden stannat på ett visst ögonblick, oavsett vad som hänt ute i världen. En mycket vacker dikt med stort djup.
2010-07-05

  stenen/ Yv Ericsson
en underbar dikt! som jag tar med mig in i mina drömmar nu.
2010-07-04

    ej medlem längre
Den här är bland det bästa jag läst av dig! Flyter som en stilla bäck!"och jag är helt betagen
i din doft"...underbart! Jag hade önskat att den slutade där;)
Applåder och bokmärke!
2010-07-04

  Catharina Edin VIP
Så vackert du skriver!

Om gränden var i Jerusalem, skulle detta kunna vara Jesus närvaro. Men jag tror inte det är så.
'stolen du sitter i är helig nu' - mycket mystifierande och tilltalande -
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP