Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är inte vrålkär men ändå inte ensam. fina pojkar lurar runt hörnet och allesammans är hejare på att kyssas. bruna ben och rödvinsläppar är extra fina om sommarlovsnätter.


hur kunde jag gissa att livet skulle leka nu

jag snurrar
runt
i min värld
nu
och
allt verkar så där
läskigt
enkelt som det bara
kan
bli en varm kväll i juli

håkan h sjunger
jag vet att allt är falskt
och bedrägeri
men det struntar jag i
för vi dansar och du har
så mjuka läppar






ge mig något som känns
är du snäll




Fri vers av komigenlena
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-04 22:51



Bookmark and Share


  sellout
ge mig något som känns som i ta mig till kärlek à la håkan. don't we all want that.
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

komigenlena
komigenlena