Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bräcklig ros är livet

En bräcklig ros är livet
plockad står den,

vacker nu inatt
smulor av ditt hjärta i min säng,

vi älskade ju nyss
du sade ja,

en tid att veta allt

en kyss av smärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 383 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-05 01:27



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Angående porträttfotot, släng dig i väggen Helmer!

Dikten kan sägas förmedla en finstämd och enkel känsla
som den gör på ett förtjänstfullt sätt - kan dock ligga farligt nära att vara en drift med diktgenren
2010-07-05

  Baystream
Gillar verkligen dina dikter.
2010-07-05

    ej medlem längre
stor poesi.Tack!!!!!
2010-07-05

  Nina Nightwish
Fint, men smärtsamt uppriktigt
2010-07-05

  Gisela Nordell
fin
2010-07-05

  rundgångbalansochgungning
"smulor av ditt hjärta i min säng"

- underbart
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth