Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligt lottad

Hon var ett lyckligt lottat barn

så fint hus, och en trädgård
stor som en slottspark
de vackraste klänningarna från
fina butiken för de rika

den stora stenen att leka på

men ögonen

var de ensammas ögon

lekarna lekte hon inåt

utanför fanns världen

obegriplig och farofylld




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-05 12:18



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
"Jag var ett mycket ensamt barn.
Inte ens mina låtsaskompisar
gillade mig"
(Woody Allen)
2010-07-06

  Nanna X
det här känns som början på en historia, jag vill veta vad som hände sen...
2010-07-05

  Lennart Bång
Bara måste skriva ordet. Vemodsvackert!
2010-07-05

  Måna N. Berger
"Lyckligt lottad" behöver inte vara samma sak som lycklig.
2010-07-05

  Catharina Edin VIP
Stackars lilla flicka - man ser verkligen att det är hon på bilden -
2010-07-05

  Gawain VIP
En människa så fragil som bara en människa kan vara..
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP