Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråsparven






En nyfiken sparv rör sig runt mig.
Ett kvitter som inget språk kan tyda.

Men jag tar in en skala och tonerna,
och beslutar att lyda.

Att kunna flyga sin egen väg någonstans.
Det anser både tonerna och jag att finna chans,

till rörelse, frihet och balans …




Fri vers av Broder Jakob
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob