Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek inte med döden.

Lek inte med döden, du kanske blir kär.




Fri vers av ceeba
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-11-16 23:54



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Eller så ska du inte leka med kärleken; du kanske dör!
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

ceeba