Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love

Love is a meeting of minds,
and a beating of hearts.




Fri vers av ceeba
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-03-08 07:28



Bookmark and Share


  schteko
Älskling,

tydligt, med ett väldigt bra budskap.
tycker om den!

Saknar dig!

Puss
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

ceeba