Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelsens land.

I besvikelsens namn stryper jag mig själv.
I besvikelsens hand vaggas jag förgäves.
I besvikelsens land lever ingen som de lär,
och allt jag har kärt blir onåbart och grått.




Fri vers av ceeba
Läst 572 gånger
Publicerad 2006-02-04 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ceeba