Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte

Reser jag ifrån, eller till någonting?
Jag vet inte älskade
Jag frågade min trötta själ men hon slog ned sin blick och vände bort sitt huvud...
Om jag reser bort, saknar någon mig då
Och om jag reser till, möter du mig där då,
I din kärleks tolerans
Eller är du någon annanstans?
Jag vet ju inte...




Fri vers av Humlan77
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-06 14:43



Bookmark and Share


  Anna*
Trevligt att du är här! Fint skrivet! Texter om precis den vilsenhet som kan finnas. Känner igen.
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Humlan77
Humlan77