Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläckar och längtan

fläckar i ögats iris
får synfältet av flimra

av eld och det röda
sidenet som smeker
de mjuka linjerna

mellan skulderbladen
där kärleken är en
magiska riddare
med kattsvans

leende och spelnade
på sin sammetfiol

har jag fått tillbaka

min längtan




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-06 21:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Åh, härligt!
Kanske är det en resa som hägrar?!
2010-07-06

  stenen/ Yv Ericsson
Ah! najs! mycket fin och bra dikt. och hoppfullt!
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP