Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsintrycken...




I slutna rum

 

Jag såg avmätt på när livet utspelade sig

alldeles intill, som om jag redan hade tröttnat på det.

Eller på vardagens alla trivialiteter.

Men man kan ännu känna pulsen bakom allt det här.

taktfast brusar trafiken på, rösterna och människorna.

och tryggheten manifesteras just så...för mig, kanske också för dig.

Jag slappnar av och sjunker in igen. i behagfullt viloläge.

 

 




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-08 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant livsbetraktelse som jag kan känna igen mig i
2010-07-24

  sulimaa
Vila kan ju just vara så ...i vardagens alla göromål...inget egageman krävs av den avslappnade åskådaren...livet bara ÄR...tankeväckande rader...
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~