Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sweet intoxication


Kopparslagare

En lätt berusning
Som om man har druckit
Det mesta av en drink

En svårare yrsel
Närmast fylleri
När kärlek börjar växa
Helt oväntat

Ett amoröst rus
Diffusa begär
Dunkel åtrå
Tankspridd
Frånvarande

Eller så närvarande
Att sinnena
Inte klarar av det


En redlös yra
Förtvivlad över
Önskan
Som inte är tam
Utan ett primärt krav



Likt någon som
Aldrig rökt en cigarett
Men längtar efter det
Så vill jag röka dig

Du glöder
Som ingen annan
Men jag är rädd att
Om jag tar dig
I min mun
Så slocknar du


Som en bakfylla




Fri vers av Emma-Josefin
Läst 512 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-07 22:12



Bookmark and Share


  Gawain
Jojo, eldigt värre. Hetta har många skalor av temperatur och den här var helt klart på det röda nånstans rätt långt åt höger till. Hot,,
2010-07-22

  C.D.A.H
Jag gillar dina jämförelser väldigt starkt dude. Nice job!
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Josefin
Emma-Josefin