Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröndunkel och vatten

In mellan vass-stråna
i gröndunklet

kyla och omslutande
värme i ett enda andetag

synen förändras där under
tror det är bilden av kärlek
så intensiv att ingen uthärdar
att se den mer än några korta
simtag - det är guds ansikte

vatten

och sjögrässkog




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-07 22:57



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Sjögrässkogen låter så läckert, vilken utsikt!

Utsökt diktat,,
2010-07-08

  Måna N. Berger
Vatten - livets ursprung!
2010-07-08

  Catharina Edin VIP
Skön känsla - att hans ansikte bara glimtar till, och sen försvinner igen! Fint av dig, Ingela.
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP