Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en riktning, till en annan


som en falnande spjutspets i riktning syd

den kalla tidens hand,
lyser igenom vita moln och skingrar drömmar går med nedböjt huvfud utan mening eller mål
tappar tidens sömmar
din blick är sned och vilar, alldeles för tung och klok
i periferin av människornas myllertorg
iakttagaren, blir jagaren och rollerna förbyts
du vilar ändå där min vän,

där skärvan en gång föddes ligger du på vakt med rosa sårbart kött
och människoskavanker




Fri vers av CarolineeSchanning
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-07 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CarolineeSchanning
CarolineeSchanning