Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rabbel


ikea blues


I spåren av människor
tarmpar vi runt runt
på varandra
och andra

i en sorgsen, men taktfast
ikeablues




Fri vers (Fri form) av CarolineeSchanning
Läst 213 gånger
Publicerad 2011-05-04 23:09



Bookmark and Share


    Punkt
känns redan som en klassiker!
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

CarolineeSchanning
CarolineeSchanning