Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslors dubbelgångare


Redan älskar jag
människorna som vet
vemod om sina liv

de halvdana, barnen
som ensamt ser sina
mödrars ryggar vändas,
sina fäder inte alls

som ingen önskar
ett utspring av ensamhet
känslor som söker
sina dubbelgångare
och en tillfällig hamn

trånga tankar, de oförstående
osynliga dagar igenom

osynliga människor
som ingen älskar

ser jag




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-08 09:00



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Underbart! Jag gillar sättet du inleder dikten på "redan älskar jag". De får mig att fundera en del.....Applåderar!
2010-07-08

  Måna N. Berger
Du sätter ord på en upplevelse jag delar.
2010-07-08

  Catharina Edin VIP
Så fint. Riktigt rörande i sin värme.
2010-07-08

  Tini Tut
Väldigt bra skrivit.
Kram Tini Tut
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP