Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivna ord

.

Medicin för själen




Övriga genrer (Aforism) av Mejja
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-09 08:32



Bookmark and Share


  karenina VIP
lättar, renar och läker. kram fina du
2010-07-09

  Akke
Ibland:)
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mejja