Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tillför endast

.

Vilseledda tankar




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 553 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-12 11:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det känner man till... - en mening som säjer allt!
2012-02-07

  karenina VIP
kort. koncis. ja, så är det med somliga
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Mejja