Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ändå försöka vara tacksam

.

Det tär att ha dig här


Du styr och ställer

mitt utrymme


krymper







Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 564 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-08 20:57



Bookmark and Share


  karenina VIP
titel och text beskriver den där dubbelheten
2012-03-16

  Bodil Sandberg VIP
ja det här kan kännas igen .. inte roligt!!
foten ner - tummen upp!!bravissimo fin text!!
2012-03-13

  rebecca d
ja, och det är det inte rätt!!!!
Tacksam het är inte ngt man ska behöva tvinga sig till, inget borde...den kommer när det är rätt, då väller den fram av sig själv, men när den är ett borde, så är förmodligen det man får inte rent, gagnar inte på riktigt (eller, ibland inte tillräckligt)
2012-03-09

    ej medlem längre
Inte så enkel situation, fint beskriven i dessa få ord.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Mejja