Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en stressad vind

.

Far fram genom dagen
för att förtrycka
tankarnas och känslornas
närvaro




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 680 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-18 22:57



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, fast går de att förtrycka mer än tillfälligt..och med stora följder..?
gillar titeln: stressad vind!!! :-)
2011-09-19

  karenina VIP
förmedlar känslan väldigt väl. försök försök att stanna upp och ta emot dig själv. kram!
2011-09-19

    ej medlem längre
Sakta gärna farten, så att du inte kraschlandar . . .
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mejja