Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppades


.

Jag trodde att jag var fri nu
men tankarna blir starkare för var dag

tar allt mer utrymme




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 13:47



Bookmark and Share


  karenina VIP
så ligger de där och lurar latent.. dyker upp när man trodde läget var under kontroll
2012-03-16

  rebecca d
fokusera på....!!
2012-03-15

    ej medlem längre
Svårt!!!
Men det finns vägar ut, ge inte upp!
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Mejja