Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del fordon sägs vara underhållsfria, det gäller som tur är inte vare sig kärleken eller vänskapen, politiken eller förhållandet mellan dig och livet självt


Aforism - i överförd form





en del texter
är som tavlor

ibland säger tavlan en något
för att man såg den
vid 'rätt tillfälle'...




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-09 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP