Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ben och armar

Mannen utan ben och armar
han satt där, på sina stumpar
varje dag, skramlade med en
pappmugg från McDonalds
några mynt låg i den

höll den i munnen, vad annars?

Vid Puerta del Sol, Solporten
där de himmelska fröjderna
må uppenbaras för folket
om än bara som en liten glimt


och den blinda kvinnan
gick förbi i sina trasor




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-09 19:07



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
den blinda kvinnan..är det ett tillstånd man försätter sig i? snyggt
2010-07-09

  Gawain VIP
Snygga kontraster. Gillar den lite bittra undertonen.
2010-07-09

  Catharina Edin VIP
Är det månne diktjaget som går förbi tiggaren? Levande bild från en fattig stad, tror jag -
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP