Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag, äntligen

den sista dagen
på arbetsveckan
när tröttheten
och friheten

kolliderar så att
öron bedövas




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-09 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är det bara jag som älskar måndagar!?
Hur som ...fint diktat!:)
2010-07-09

  Tini Tut
Haha skönt.
Kram Tini tut
2010-07-09

  Gawain VIP
Välkommen till helgen, välkommen hem,,
2010-07-09

  Måna N. Berger
Man förnimmer nästan tryckvågen, det alldeles ljudlösa ögonblicket innan.. Fredag!
Fast titeln fick mig också att tänka på Robinson.. :)
2010-07-09

  Catharina Edin VIP
hahaha; rentav strålande!
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP