Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..jag böjer..

..mitt huvud..bedjar..snälla säg mig..hur vill du ha mig nu..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-10 02:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Well done, medium or rare...ja, det är frågan :)
2010-07-10

  Nina Nightwish VIP
Du är trött, jag förstår det när jag läser dina texter.. Kram gumman
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP