Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän som jag älskar. Tack Lusen för att du finns.


Min Vän

När jag är ledsen tröstar du mig
När jag är sorgsen får jag gråta hos dig
När jag är arg lugnar du mig ner
När jag är glad så skrattar jag och du ler
Du får mig alltid på bra humör
Du är min vän tills den dagen jag dör




Fri vers av MeOfDoom
Läst 572 gånger
Publicerad 2005-11-17 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MeOfDoom