Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är skriven i samband med att min pappa dog i canser i januari i år, så för vissa kan den säkert värka helt obegriplig...


My tear, My cry

I swallow every little tear
Pretending I don’t care
‘Cause if there’s something I fear
It is for someone to see my tear

I swallow all my cry
I think I know why
I believe that I would die
If someone saw my cry

I swallow the sadness in me
I swallow it so no one can see
I don’t want anybody to say: “Oh you cry, so do we”
‘Cause my sadness is only for me




Fri vers av MeOfDoom
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-04-16 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MeOfDoom