Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att bli

Det enda man kan ge
Till allt som lever
Är framförallt tid om man vill
Leva i det sanna livet

Och tänka sanna tankar och
Göra det goda.
Men det måste växa inom en För att bli
En sanning.




Fri vers av Trazan
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-10 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan