Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då var en annan tid

Jag befinner mig under norrskenet i ett laglöst land.
En ängel passerar gränsen i nattens sista timma.
Jag kan se horisonten i denna midsommartid.
Jag visste nu att ödet var min väg men ödet var också ditt verk.
Det var inte här som vägen tillbaka till dig låg.
Jag följde stranden och blev påmind om din ljusa blick som alltid lyste klar som en stjärna.
Du måste våga säga nej
för jag vill att det sista du ser är mig.
Jag är vilsen i en längtan efter dig.
Det är som livet och döden.
Hon är redan här så det bär av till himmelen.
När jag sluter mina ögon då syns du inte mer.
Jag vill vila hos dig.




Fri vers av MoonCalled
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-10 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled