Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig prostitution

Själslig prostitution
Är det något du ägnar dig åt?

En våt dröm en gång, sedan lever
hoppet att det ska hända igen

En besatthet tar över och sinnet får ingen ro,
fantasin blir inte tillfreds förens det har skett
en upprepning

I mörkret får fantasin skena, där får du göra
vad du vill ytan att någon ser dig, du får göra
det med vem du vill och hur du vill, det blir
din egen lilla hemlighet

Där i sinnenas och fantasins mörker finns det
inga gränser eller regler, bara ett oändligt skapande,
en oändlig kontinuitet

Ingenting är förbjudet eller otillåtet i sinnets
bottenlösa brunn

Själslig prostitution
Det är något du ägnar dig åt




Fri vers av MoonCalled
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-12 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled