Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....

...det var en gång en pytteliten älva som föddes..hon var lycklig..och alldeles vit..hon levde ett liv där hon lärde av andra..att man måste tassa försiktigt..vara varsam..låta andra gå först..först märkte hon det inte..förstod inte..att det vita blev ful..lixom försvann..för att istället förvandlas till en smutsig sörja..när hon sedan såg vad som hänt..förstod varför..insåg att alla inte måste tassa..var det försent..ibland kunde hon gömma det smutsiga..få fasaden att skina..men hon visste..att aldrig mer skulle älvan som föddes bli densamma..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-11 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP