Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har just flyttat..till en dröm..till en gård där jag har allt jag alltid önskat..varför kan det inte bara få vara så då..varför måste gammla saker som borde varit utredda för länge sedan..dyka upp..varför kan jag inte bara få leva min dröm?..


..lycka..

..är nu..i paradiset på jorden..där vattnet får rinna fritt..där fåglarna får sjunga högt..där djur..natur..blandas med människan i en underbar harmoni..där allt har sin gång..i lycka..så låt det nu vara så..snälla ge FAN i att förstöra mer!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-11 02:24



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
var är du kära kråkan!!??
2010-07-18

  aol
ja låt det få vara så,
2010-07-12

  stenen/ Yv Ericsson
MEN VAD HÄNDER I DIN LYCKA!?hoppas snart det löser sig. kram!
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP