Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton dagar i ljuset


skuggornas herde
vallar ljus mot mörkertid

rötmånad väntar




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-11 10:01



Bookmark and Share


  Patrik Orion Sten
tyckte mycket om denna! :)
2010-07-11

    ej medlem längre
Mycket effektfullt och suggestivt ... försöker fånga min egen undflyende känsla när jag läser, men blott skuggan blir kvar.
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder