Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spårvagnarna utanför

våra ögon
och bilderna

sanningarna som inte
talade vårt språk

och ändå fick luften att dallra

de tomma gatorna
och regnet

spårvagnarna utanför

i köket, då när du såg
mina ögons längtan
tvärs över köksbordet

det som var min hemkomst

var för dig en spegel

när mina ramar föll

utgick de ur sortimentet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-11 21:54



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ur spår kan livet te sig och diktens innehåll,diktar om att livets spår och väg är inte den raka vägen in i kärleksStigens blomstrnde sång.
Välskrivet Bra!
2010-07-12

  Catharina Edin VIP
Upplösningen av ett förhållande? läser jag i denna stillsamma text -
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP