Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

vad jag trodde var

kärlek var bara en mans

bild i en spegel




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-11 23:46



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Spegelbild av och an
kan läsas rättvänd ibland
Försöka/försaka!
2010-07-12

    Noomi
klockren..!
2010-07-12

  Catharina Edin VIP
Narcissisten, kanske? Som bara vet att spegla sig -
2010-07-12

  Måna N. Berger
Sinnrikt flätad haiku!
2010-07-11

  Suzy med punkterna
Ojojoj tjusigt
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP